Privacy Policy

Privacy policy

Privacy Policy. The Introduction. This Privacy Policy (hereinafter the "Policy") lays down the terms and conditions of the processing of the data concerning you (hereinafter shall be also referred to as the “personal data”, “data” or “information”) when you visit or use the Website http://levelupukraine.com/ (hereinafter the “Website”) and when you use our Application “Level Up Ukraine” (hereinafter the “Application”). The Website and the Application shall hereinafter collectively be referred to as the “Services”. This Policy is an integral part of the Terms and Conditions. In this Policy you can find the information about the following: - What personal data are collected during your visit or use of our Services; - For what purposes these data are collected; - With whom these data will be shared; - How long these data will be stored; - What rights you have within the framework of the processing of your data; - Contact information of the supervisory authority to whom you can address your complaints if you suppose that your data subject`s rights are violated; - Other information within the framework of the processing of your data by us. Legal and contact information. The Services are owned, maintained and operated by the Limited Liability Company UNA PARTNERS CORPORATION (UNA PARTNERS CORP.), a company incorporated under the laws of Ukraine, with its registration number 43089527, with its registered address at 7/35 Degtiarna str., 02000, Kyiv, Ukraine. Our e-mail address: info@levelupukraine.com.ua. The Limited Liability Company UNA PARTNERS CORPORATION hereinafter shall be referred to as the “Company”, “We”, “Us”, “Our”. The Company is the Controller of the personal data in accordance with the definition provided in the Article 2 of the Ukrainian Law “On personal data protection” and the Controller in the meaning of the Article 4(7) of the Regulation (EU) 2016/679 of the European Parliament and of the Council of 27 April 2016 on the protection of natural persons with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data, and repealing Directive 95/46/EC (hereinafter the “GDPR”). The Company is the organizer of the Conference "Level UP Ukraine" (hereinafter the "Conference"). What data concerning you we collect. 1. The data which are collected automatically (hereinafter “automatically collected data”): 1.1. The data which are collected by the Website. When you visit or use the Website, the following data are collected from you automatically: 1.1.1 Via Google Analytics Services: - Your user-agent string (which browser is used, what version, and on which operating system); - Your IP address; - The total time you spend on the Website or on the separate pages of the Website; - Information about the source, from which you have visited the Website or the Application`s download page (the referrer site/source); - Information about the device which is used in order to access the Website: device`s screen size, whether flash or java is installed, system configuration information. Google Analytics Opt-out Browser Add-on provides visitors and users with the ability to prevent their data from being collected and used by Google Analytics. To install Google Analytics Opt-out Browser Add-on, follow this link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. 1.1.2 Via Google Tag Manager. Google Tag Manager is a tool made by Google that allows the Company to integrate and manage tags (snippets of code) into our Website. This tool collects the following data: - Aggregated data about tag firing. 1.1.3 Via Facebook Pixel. Facebook Pixel collects the following data concerning you: - Your HTTP header. HTTP headers are a standard web protocol sent between any browser request and any server on the Internet. HTTP headers include IP addresses, information about the web browser, page location, document, referrer and person using the website; - The buttons you have clicked on the Website and the results of the buttons clicked; - Information about your integration with custom events configured by us. 1.2. The data which are collected by Application. When you use the Application, the following data are collected from you automatically: 1.2.1. Via Facebook Software Development Kit (“SDK” or “software development kit" - the tools, provided by third parties, which are integral parts of the Application): - Automatically logged events - basic interactions in the Application (e.g. application installs, application launches) and system events (e.g. SDK loading, SDK performance) that are collected automatically; - Facebook app ID; - The iOS IDFA or Android Advertising ID; - Metadata from the request - the mobile OS type and version, the device opt-out setting, your agent string, and IP address; - Your device metrics: time zone, device OS, device model, information about your mobile carrier, screen size, processor cores, total disk space, remaining disk space; - Information about your interaction with explicit events configured by us; - Information about your interaction with implicit events as offered by Facebook SDK, such as integration with Facebook Login or the "Like" button. 1.2.2. Via Google Firebase. We use Google`s Firebase Analytics Service. Firebase collects the following data: - Information about your use of the Application: information when you first launched the Application, information about your sessions in the Application; - Information about your device: operating system, device model, ram and disk size, CPU use, jailbroken or rooted status of the device, localisation of the device, installed language, battery level and battery-charging state, network information (for example, WiFi, LTE, 3G); - Location data: your IP address, the country of your domicile (based on IP address), mobile carrier (based on Mobile Country and Network Code). 1.3. reCAPTHCA. Additionally, when using the Services, you may be required to pass reCAPTHCA. reCAPTCHA is a tool provided by Google. This tool is primarily used to distinguish whether an input is made by an individual or robot, algorithm, code, or by any other form of automated the processing. reCAPCTHA collects the following data: - Information about your input on the Services. 2. The data which you provide to us. 2.1. Contact data (hereinafter the “contact data”). When you contact us by sending an e-mail to our e-mail address or when filling-up attendee`s application form on our Services, you hereby provide us with the following data: - Your full name (including first and last name); - Your e-mail address; - Your phone number; - Your message(s) including all the personal data it/they may contain. 2.2. Attendee`s data (hereinafter the “attendee`s data”). When you fill out Conference attendee`s form or when you create an account in our Application, you will be required, in addition to the сontact data, to submit the following information: - Information about the company, institution, or entity you work for and information about your position in this company, institution, or entity; - The Website of the company, institution, or entity you work for; - Your professional interests; - The category which you choose. 2.3. Voluntarily provided data (hereinafter the “voluntarily provided data”). In addition to the contact data and attendee`s data, for example in your member area, you may voluntarily provide us with the following data: - Your photograph(s); - Information about your interests (chosen from the list of the interests); - The country and city of your residence and/or domicile; - Your biographical information; - Your work e-mail address; - Information about the company, institution, or entity you work for: contact data such as a postal address, phone number, and other applicable data; - Information about your social media account (Facebook/Twitter/LinkedIn) - presence on these social media and links to your account(s); - Information about your projects or the projects of your company, institution or entity. 2.4. Payment data (hereinafter the “payment data”). When you make payments via the Services, the following data are collected: - Information about your payment instrument (first six and last four digits, information about the cardholder, and other data); - Information about your transactions and their supporting information. The purposes for which these data are collected. 1. Administer and protect the Services. We use automatically collected data for the following purposes: - To protect the Services from digital threats, DDoS attacks, cyberattacks; - To protect the Services from illegal and unlawful activity; - To analyse how the Services are used by their audience, and, with the help of these data, to enhance and develop the Services and make them more convenient to their audience. Notification about the legal basis for the processing in accordance with the GDPR: Article 6(1)(f) of the GDPR: the processing is necessary for the purposes of the legitimate interests pursued by the Company and the third party. The legitimate interests of the Company consist in administration, protection and further improvement and enhancement of our Services. 2. To provide you with the Services. We use automatically collected data for the following purposes: - Provide you with an access to the Services; - To tailor the Services for a device that you use in order to access the Services; - To provide you with full functionality of the Services. Notification about the legal basis for the processing in accordance with the GDPR: Article 6(1)(f) of the GDPR: the processing is necessary for the purposes of the legitimate interests pursued by the Company and the third party. The legitimate interests of the Company consist in the provision of the Services to their visitors and users. 3. To create your account and provide you with the member area. We use your contact data, attendee`s data and voluntarily provided data in order to create your account and provide you with the functionality that will be opened when you create an account. Notification about the legal basis for the processing in accordance with the GDPR: Article 6(1)(a) of the GDPR: your consent. 4. To process your attendee`s application. We use your contact data and attendee`s data for the following purposes: - To process your attendee`s application. Notification about the legal basis for the processing in accordance with the GDPR: Article 6(1)(b) of the GDPR: the processing is necessary for the performance of a contract to which you are party or in order to take steps at your request prior to entering into a contract. Without abovementioned data we will not be able to process your attendee`s application. 5. To provide you with access to the Conference. We use your contact data and attendee`s data for the following purposes: - To provide you with the attendee`s badge; - To provide you with access to the Сonference. These measures include, but not limited to, adding your name to the attendees list. Notification about the legal basis for the processing in accordance with the GDPR: Article 6(1)(b) of the GDPR: the processing is necessary for the performance of a contract to which you are party or in order to take steps at your request prior to entering into a contract. Without abovementioned data we will not be able to provide you with an access to the Conference. 6. To contact you. We may use your contact data in order to contact you under your request or when the situation may require. We may also use your contact data in order to implement your data subject`s request. Notification about the legal basis for the processing in accordance with the GDPR: If you make a data subject`s request: Article 6(1)(с) of the GDPR: the processing is necessary for compliance with a legal obligation to which the Company is subject; If we use your contact data to contact you within the framework of your attendance of the Conference: Article 6(1)(b) of the GDPR: the processing is necessary for the performance of a contract to which you are party or in order to take steps at your request prior to entering into a contract; For other issues: Article 6(1)(f) of the GDPR: the processing is necessary for the purposes of the legitimate interests pursued by the Company and the third party. 7. To organise the Conference. We may use your data and combine these data with the data of other attendees for the following purposes: - In order to find out how many individuals will attend the Conference; - To provide organisational measures which are required within the framework of the organisation of the Conference. Notification about the legal basis for the processing in accordance with the GDPR: Article 6(1)(f) of the GDPR - the processing is necessary for the purposes of the legitimate interests pursued by the Company and the third party. The legitimate interests of the Company are the organization of the Conference, which imply the processing of the data of attendees of the Conference. 8. To comply with applicable legislation. We may use your data for the purposes of compliance with a legal obligation to which the Company is subject. Notification about the legal basis for the processing in accordance with the GDPR: Article 6(1)(с) of the GDPR - the processing is necessary for compliance with a legal obligation to which the Company is subject. 9. To process your payments. We use your payment data in order to process your payments on the Services. Notification about the legal basis for the processing in accordance with the GDPR: Article 6(1)(b) of the GDPR: the processing is necessary for the performance of a contract to which you are party or in order to take steps at your request prior to entering into a contract. Without your payment data we will not be able to process your payments. 10. To send you the Newsletter of the Company. We may use your contact data in order to send you the Newsletter about new products and services of the Company and about the Company itself. You can always unsubscribe from the Newsletter either by sending a notification to us with a withdrawal of your consent to receive the Newsletter or by clicking the “unsubscribe” tab on the interface of the Newsletter message. Notification about the legal basis for the processing in accordance with the GDPR: Article 6(1)(a) of the GDPR: your consent. Recipients of your data. 1. Employees, affiliates, and contractors of the Company. A large number of individuals and entities are involved in the organisation of the Conference; and our Services are operated by a large number of individuals which may be in different contractual relationships with the Company. Thus, your data may be shared with them. Please note that these transfers are secured by proper legal instruments which oblige these recipients to process your data in accordance with this Policy and provide nondisclosure of your data to the third parties unless this disclosure is prescribed by the law. 2. Other individuals who have an active account on the Services. If you create an account on the Services and made its “public”, your data will be visible to other active users of our Services (other individuals that have an account on the Services). 3. Public authorities of Ukraine under their lawful request. We may disclose your data to the public authorities of Ukraine (which include, without limitation, police, court(s), and governmental financial organisations) if the law of Ukraine provides this disclosure. 4. The hosting provider that owns the server which makes the Services available. The Services are placed on the Server which is owned and operated by the third party. Thus, your data will be shared with this recipient. However, your data sets shall be placed on the third-party server in encrypted form, which makes impossible to decrypt your data without decryption keys. These decryption keys are in sole possession of the Company. 5. Google LLC. The Company uses Google’s Services, provided by Google LLC., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, which include Google Analytics, Google Tag Manager, Google Firebase, and Google reCAPTCHA. If you want to find out how Google processes your data, please, follow Google`s Privacy Policy https://policies.google.com/privacy. 6. Facebook Inc. The Company uses the Services, provided by Facebook, Inc., 1601 Willow Road Menlo Park, CA 94025, which include Facebook SKD and Facebook Pixel. If you want to find out how Facebook processes your data, please, follow Facebook`s Privacy Policy https://www.facebook.com/policy.php. 7. Payment services providers, banks. Your payments on the Services shall be processed by the third-party payment provider or bank. It means that your data will be disclosed to them. Certification of Google LLC. and Facebook Inc. Under under EU-U.S. Privacy Shield Framework. Google LLC. and Facebook Inc. are certified under EU-U.S. Privacy Shield Framework - this framework protects the fundamental rights of anyone in the EU whose personal data are transferred to the United States for commercial purposes. It allows the free transfer of data to companies that are certified in the US under the Privacy Shield. For more information on the Privacy Shields, please visit the U.S. Department of Commerce’s Privacy Shield website at: https://www.privacyshield.gov/welcome. You can find the information about certification of Google under EU-U.S. and Swiss-U.S. Privacy Shield frameworks via the link https://policies.google.com/privacy/frameworks?hl=en&gl=de and Facebook certification under EU-U.S. and Swiss-U.S. Privacy Shield frameworks via the link https://www.facebook.com/about/privacyshield. Retention period of your data. 1. For automatically collected data of the visitors of the Services that do not have an account on the Services: up to 26 (twenty-six) months starting from the date of your last use of the Services. 2. For automatically collected data, voluntarily provided data, attendee`s data and contact data of the individuals that possess an account on the Services: as long as you have an account on Services plus three years starting from the date of the removal of your account. 3. For payment data: for three years starting from the date of the last payment. 4. For attetndees of the Сonference that do not have an account on the Services: for three years starting from the date of your last attendance of the Conference. The processing of minors` data. The Services are not intended for individuals under the age of 14 (fourteen) and the Company does permit individuals under the age of 14 to attend the Conference. Thus, we do not knowingly process the data of individuals under the age of 14. If you are a parent or a legal guardian and found that your child had provided us with his/her personal data, please, contact us and we will apply appropriate measures. Notification for the residents of the European Union. Our Company is established in Ukraine, where the data protection legislation varies from the data protection legislation in force in the European Union. Unfortunately, Ukraine is not subject to the adequacy decision of the European Commission in regard to the processing of personal data. By using our Services and by providing us with any personal data, you fully agree to the processing of your personal data on the territory of Ukraine and in accordance with the law of Ukraine. Your rights (for the residents of Ukraine and non-EU countries). As the data subject you have data subject`s rights granted to you by the applicable legislation. If you want to apply any of the rights, please, contact us via our registered address or via electronic mail: info@levelupukraine.com.ua. We will implement your request within 1 (one) month starting from the date of your request. These rights are the following: - You have the right to know about the sources of collection, location of your personal data, purpose of their the processing, location and/or place of residence (temporary residence) of the controller or processor of personal data, or to issue a respective request on obtaining such information to the authorized persons, except for cases established by the law; - You have the right to receive information on conditions of access to personal data, in particular, information about third persons your personal data are transferred to; - You have the right to access to your personal data; - You have the right to receive a response with regard to whether your data are processed as well as to receive information on the content of your personal data within the period that is no longer than 30 days since the moment the relevant request was received, unless otherwise prescribed by law; - You have the right to submit a motivated request to the Company with the objection against the processing of your personal data; - You have the right to submit a motivated request to change or delete your personal data by the Company, if such data are processed illegally or are inaccurate; - You have the right to protect your personal data from illegal the processing and accidental loss, destruction, damage due to a deliberate concealing, failure to provide them or provision of such data with delay, as well as to protection from provision of data which are inaccurate or disgraceful for your honour, dignity and business reputation as an individual; - You have the right to lodge complaints on your data processing to the Ukrainian Parliament Commissioner for Human Rights or court; - You have the right to use legal remedies in case of violation of legislation on protection of personal data; - You have the right to submit reservations in respect of restricting the right to process your personal data while providing your consent; - You have the right to withdraw consent to the processing of your personal data; - You have the right to know the automatic mechanism of the processing of personal data; - You have the right to be protected from automated decision that has legal consequences for you. Your rights (for the residents of the European Union). In accordance with the GDPR, you have a number of rights which you can implement either by contacting us via e-mail address info@levelupukraine.com.ua or by sending a request to our mail registered address. We will implement your request within 1 (one) month starting from the date of your request (or, in case of the delay, you will be informed about the reason for this delay). These rights are the following: 1. The right to withdraw consent. If you have given consent to the processing of your data in accordance with Article 6(1)(a) of the GDPR, you have the right to withdraw this consent at any time. Please note that the withdrawal of consent shall not affect the lawfulness of the processing based on consent before its withdrawal. 2. The right of access. You have the right to obtain from us the confirmation as to whether or not personal data concerning you are being processed by us. In a plain language, you have the right to ask us whether we process your personal data. In case if we indeed process your personal data, you also have the right to receive a copy of your personal data processed by the Company. 3. The right to rectification. You have the right to obtain from us without undue delay the rectification of inaccurate personal data concerning you. In a plain language, you have the right to have inaccurate or no longer relevant data concerning you corrected. If your data are incomplete, you have the right to have these data completed by providing a supplementary statement. 4. The right to erasure ("the right to be forgotten"). You have the right to have your personal data deleted in case where one of the following applies: - the personal data are no longer necessary in relation to the purposes for which they were collected or otherwise processed; - you have withdrawn your consent to the processing of your personal data; - you have objected the processing in accordance with your right to object to the processing and there are no overriding legitimate grounds for the processing or you object to the processing of your personal data for direct marketing purposes; - your personal data have been processed unlawfully; - your personal data must be erased for compliance in accordance with a legal obligation to which we are subject. Please note, that the right to erasure is not applicable if the following applies: - your personal data must be retained by us in accordance with a legal obligation to which we are subject; - we retain your data for the purposes of the establishment, exercise or defence of legal claims; - in other cases when applicable legislation provides. 5. The right to object to the processing. You have the right to object, on grounds relating to your particular situation, at any time to the processing of personal data if this the processing is based on the following legal bases: Article 6(1)(f) of the GDPR (the processing which was necessary for the legitimate interests pursued by the Company or by the third-party) and Article 6(1)(e) of the GDPR (the processing is necessary for the performance of a task carried out in the public interest or in the exercise of official authority vested in the Company). If your data are processed for direct marketing purposes, you have the right to object, at any time, to the processing of your personal data for such processing. 6. The right to the restriction of the processing. You have the right to the restriction of the processing. This means that your data will be temporally moved to another processing system (in a plain language, they will be "frozen" for a period of restriction). The right to the restriction of the processing applies in the following cases: - accuracy of the personal data is contested by you. In this case, the restriction will be applied for a period enabling us to verify the accuracy of your personal data; - the processing is unlawful and you oppose the erasure (in accordance with your right to erasure) of your personal data and request the restriction of the processing instead; - We no longer need your personal data for the purposes of the processing, but they are required by you for the establishment, exercise or defence of legal claims; - You object to the processing in accordance with your right to object to the processing pending the verification whether our legitimate grounds override those of you. 7. The right to data portability. You have the right to receive your personal data, which was provided by you to us, in a structured, commonly used and machine-readable format and have the right to transmit those data to another controller (another company, organization etc.). This right applies to your personal data which: - were collected under the contract in accordance with Article 6(1)(b) of the GDPR or in accordance with your consent under Article 6(1)(a) of the GDPR; - were collected by using automated means. Please note, that: - Your rights can be restricted by the applicable law. In this case, you will be notified on the legal ground for the restriction. - We may request additional proof of your identity prior to the implementation of any right specified herein. The right to lodge a complaint with a supervisory authority. If you deem that your data subject`s rights under applicable data protection legislation are violated, you can lodge a complaint with the Ukrainian Parliament Commissioner for Human Rights. The Website of the Commissioner http://www.ombudsman.gov.ua/. Third-party links. The Services may contain links/hyperlinks to the websites, services, or resources operated by third parties (hereinafter the "third-party services"). These third-party services are not controlled and operated by the Company and you visit these third-party services at your own risk. We bear no responsibility for any outcome of your visit to these third-party services or your provision of any personal data to the latter. We highly recommend you to visit "Privacy Policy/Notice" or "Data Policy" or another "privacy" document on these third-party services prior to their use or provision of any personal data to the latter. Changes to this Policy. We may change, amend, correct or modify this Policy. In case of the changes, We will publish a new version of the Policy on the Website. If the new version of the Policy lays down new conditions regarding the processing of personal data, and we possess your contact data, we will send you e-mail notification about the changes. Governing Language. This Policy is available in three languages: English, Russian, and Ukrainian. In case of inconsistencies, the Ukrainian version shall prevail. Cookie Notice. The Website uses cookies. A cookie is a small text file that a Website saves on your computer or electronic device when you visit the Website. Cookies are then sent back to the originating website on each subsequent visit, or to another website that recognizes that cookie, to develop a record of the user’s online activity. Cookies on this Website may be delivered in a first-party (set by our Website) or third party (set by another website) context. Cookies help us enhance your experience when using the Website. They also help us understand how people use our Website, such as which pages are most popular, so that we can better serve our Website users and visitors. Cookies used by this Website

Name of the cookie Deployed by Expiration time Purpose of use
_ga
_gat_gtag_UA_156881394_1
_gid
The Website.
2 years.
2 hours.
1 day.
These Google Analytics cookies are used to collect information about how visitors use the Website. We use the information to improve and enhance our Website.
csrftoken The Website. 1 year. Cross-Site Request Forgery (CSRF) is an attack that forces a user to perform unwanted actions on a website (for example your data could be hijacked and used to perform actions). This cookie is required to protect users from a CSRF attack and allows us to mask your data.
_fbp
fr
datr
sb
wd
Facebook.
3 months.
90 days.
2 years.
2 years.
1 week.
Used by Facebook to identify browsers for the purposes of providing advertising and site analytics services
Facebook’s primary advertising cookie, used to deliver, measure, and improve the relevancy of ads.
Used by Facebook to identify browsers for purposes of security and site integrity, including for account recovery, and identification of potentially compromised accounts.
Used by Facebook to identify browser for login authentication purposes. Also used to improve friend suggestions
Allows delivery of optimal experience for visitor's screen.
GPS
IDE
VISITOR_INFO1_LIVE
YSC
Youtube.com
1 day.
1 year.
179 days.
Session.
Registers a unique ID on mobile devices to enable tracking based on geographical GPS location.
Used by Google DoubleClick to register and report the website user's actions after viewing or clicking one of the advertiser's ads with the purpose of measuring the efficacy of an ad and to present targeted ads to the user.
Tries to estimate the users' bandwidth on pages with integrated YouTube videos.
Registers a unique ID to keep statistics of what videos from YouTube the user has seen.
1P_JAR
NID
Google.
1 month.
6 months.
These cookies are set via embedded youtube-videos. They register anonymous statistical data on for example how many times the video is displayed and what settings are used for playback.
The NID cookie contains a unique ID Google uses to remember your preferences and other information, such as your preferred language (e.g. English), how many search results you wish to have shown per page (e.g. 10 or 20), and whether or not you wish to have Google’s SafeSearch filter turned on.

Політика Конфіденційності. Вступ. Ця Політика Конфіденційності (далі - "Політика") встановлює правила та умови обробки даних стосовно Вас (далі також іменуються як "персональні дані", "дані" чи "інформація") під час Вашого відвідування або користування Веб-сайтом http://levelupukraine.com/ (далі - "Веб-сайт") та під час Вашого користування нашим Додатком “Level Up Ukraine” (далі - "Додаток"). Веб-сайт та Додаток далі сукупно іменуються "Сервісами". Ця Політика є невід'ємною частиною Правил та Умов. У цій Політиці Ви можете знайти інформацію про наступне: - які персональні дані збираються, коли Ви відвідуєте або користуєтесь нашими Сервісами; - для яких цілей ці дані збираються; - з ким ми будемо ділитися цими даними; - як довго ці дані будуть зберігатися; - які права Ви маєте у контексті обробки Ваших даних; - контакти наглядового органу, до якого Ви можете адресувати Ваші жалоби, якщо Ви вважаєте, що Ваші права як суб'єкта персональних даних було порушено; - інша інформація в контексті обробки нами Ваших персональних даних. Юридична та контактна інформація. Сервіси знаходяться у володінні, утримуються та керуються Товариством з Обмеженою Відповідальністю "УНА ПАРТНЕРС" (ТОВ "УНА ПАРТНЕРС"), компанією зареєстрованою відповідно до законодавства України, реєстраційний номер 43089527, адреса місцезнаходження: 02000, м. Київ, вул. Дегтярна, буд. 7/35. Наша адреса електронної пошти: info@levelupukraine.com.ua. Товариство з Обмеженою Відповідальністю "УНА ПАРТНЕРС" надалі іменується як "Компанія", "Ми", "Нас", "Наше", "Нами". Компанія є володільцем персональних даних відповідно до визнечення, наданого в статті 2 Закону України "Про захист персональних даних" та є контролером за змістом статті 4(7) РЕГЛАМЕНТУ ЄВРОПЕЙСЬКОГО ПАРЛАМЕНТУ І РАДИ (ЄС) 2016/679 від 27 квітня 2016 року про захист фізичних осіб у зв’язку з опрацюванням персональних даних і про вільний рух таких даних, та про скасування Директиви 95/46/ЄС (далі - "GDPR"). Компанія є організатором Конференції "Level UP Ukraine" (далі - "Конференція"). Які дані стосовно Вас ми збираємо. 1. Дані, що збираються автоматично (далі - "дані, що збираються автоматично"): 1.1. Дані, які збираються Веб-сайтом. Коли Ви відвідуєте або користуєтесь Веб-сайтом, наступні дані збираються від Вас автоматично: 1.1.1 Через служби Google Analytics: - Ваш user-agent string (який браузер використовується, яка версія та на якій операційній системі); - Ваша IP адреса; - загальний час, який Ви провели на Веб-сайті та на окремих сторінках Веб-сайту; - інформація про джерело, з якого Ви потрапили на Веб-сайт та на сторінку завантаження Додатку (референтний сайт / джерело); - інформація про пристрій, який використовується Вами для доступу на Веб-сайт: розмір дисплею пристрою та інформація про те, чи встановлено flash або java, інформація про конфігурацію системи. Додаток браузера для відмови від Google Analytics надає відвідувачам та користувачам можливість не допускати збирання та використання їх даних Google Analytics. Щоб встановити додаток браузера для відключення Google Analytics, перейдіть за цим посиланням: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=uk. 1.1.2 Через Google Tag Manager. Google Tag Manager - це інструмент, створений Google, який дозволяє Компанії інтегрувати та керувати тегами (фрагментами коду) на нашому Веб-сайті. Цей інструмент збирає такі дані: - зведені дані про запуск тегів. 1.1.3 Через Facebook Pixel. Facebook Pixel збирає такі дані про Вас: - Ваш HTTP-заголовок. HTTP заголовки – це стандартний веб-протокол, що надсилається між будь-яким запитом браузера та будь-яким сервером в Інтернеті. Заголовки HTTP включають IP-адреси, інформацію про веб-браузер, розташування сторінки, документ, рефералл та особу, яка використовує Веб-сайт; - кнопки, які Ви натиснули на Веб-сайті, і результати натискання кнопок; - інформація про Вашу інтеграцію з налаштованими нами подіями. 1.2. Дані, які збираються Додатком. Коли Ви користуєтесь Додатком, такі данні збираються від Вас автоматично: 1.2.1. Через комплект програмного забезпечення для розробки програмного забезпечення Facebook (SDK) ("SDK" або "комплект для розробки програмного забезпечення" - інструменти, надані третіми сторонами, які є невід'ємними частинами Додатку): - автоматично реєстровані події - базові дії у Додатку (наприклад, установка і запуск) і системні події (наприклад, завантаження і аналіз результативності SDK), інформація про які збирається автоматично; - ID додатку Facebook; - рекламний ID iOS або Android; - метадані із запиту - тип і версія ОС мобільного пристрою, налаштування відмови на пристрої, рядок запиту програмного агенту та IP-адреса; - метрики Вашого пристрою: часовий пояс, операційна система та модель пристрою, назва мобільного оператора, розмір екрану, кількість ядер процесора, загальний і вільний обсяг дискового простору; - інформація про Вашу взаємодію з явними подіями, налаштованими нами; - інформація про Вашу взаємодію з неявні подіями, які встановлені Facebook SKD, такими як, наприклад, інтеграція з "Входом через Facebook" або кнопкою "Подобається". 1.2.2. Через Google Firebase. Ми використовуємо інструмент аналітики Google Firebase. Firebase збирає такі дані: - інформація про Ваше використання Додатку: інформація про Ваш перший запуск Додатку, інформація про Ваші сеанси у Додатку; - інформація про Ваш пристрій: операційна система, модель пристрою, розмір оперативної пам'яті та диску, використання центрального процесора, статус встановлення jailbreak або root прав на пристрої, локалізація пристрою, встановлена мова, рівень зарядки акумулятора та стан зарядки акумулятора, інформація про стан мережі (наприклад WiFi, LTE, 3G); - дані місцезнаходження: Ваша IP адреса, країна Вашого перебування (на основі Вашої IP адреси), оператор мобільного зв'язку (на основі мобільного коду країни або коду мережі). 1.3. reCAPTHCA. Додатково під час користування Вами нашими Сервісами від Вас може вимагатися проходження reCAPTHCA. reCAPTHCA – це інструмент, який надається Google. Цей інструмент насамперед використовується для того, щоб з'ясувати чи було зроблено введення даних живою особою чи роботом, алгоритмом, кодом, чи будь-якою іншою формою автоматичної обробки даних. reCAPCTHA збирає такі дані: - інформацію про Ваше введення даних на Сервісах. 2. Дані, які Ви надаєте нам. 2.1. Контактні дані (далі - "контактні дані"). Коли Ви зв'язуєтесь з нами, надсилаючи лист на нашу електронну адресу або під час заповнення форми відвідувача на наших Сервісах, Ви надаєте нам такі дані: - Ваше повне ім’я (ім’я та прізвище); - Вашу електронну адресу; - Ваш номер телефону; - Ваше/Ваші повідомлення, включно всі персональні дані, які воно (вони) може містити. 2.2. Дані відвідувача (далі – "дані відвідувача"). Коли заповнюєте заявку відвідувача Конференції або коли Ви створюєте обліковий запис у нашому Додатку, Вам буде необхідно додатково до контактних даних надати наступну інформацію: - інформацію про компанію, організацію або установу, на яку Ви працюєте, та інформацію про Вашу посаду у цій компанії, організації або установі; - веб-сайт компанії, організації або установи, на яку Ви працюєте; - Ваші професіональні інтереси; - категорію, яку Ви вибираєте. 2.3. Дані, що надаються добровільно (далі – "дані, що надаються добровільно"). У доповнення до контактних даних та даних відвідувача, наприклад, у Вашому особистому кабінеті Ви можете добровільно надати нам такі дані: - Вашу фотографію/Ваші фотографії; - інформацію про Ваші інтереси (які Ви обираєте зі списку запропонованих інтересів); - країну та місто Вашого проживання/резидентності; - Вашу біографічну інформацію; - Вашу робочу адресу електронної пошти; - інформацію про компанію, організацію або установу, на яку Ви працюєте: контактні дані такі як поштова адреса, телефонний номер та інші дані; - інформацію про Ваші облікові записи у соціальних мережах (Facebook/Twitter/LinkedIn) – присутність у цих соціальних мережах та посилання на Ваші облікові записи; - інформацію про Ваші проєкти та проєкти у Вашій компанії, організації або особі. 2.4. Дані платежу (далі – "дані платежу"). Коли Ви робите платежі через Сервіси, збираються такі дані: - інформація про Ваш платіжний інструмент (перші шість та останні чотири цифри, інформація про держателя платіжної картки та інші дані); - інформація про Ваші транзакції та супровідна інформація. Цілі, для яких збираються персональні дані. 1. Керувати та захистити Сервіси. Ми використовуємо дані, що збираються автоматично для того, щоб: - захистити Сервіси від цифрових загроз, DDoS атак, кібератак; - захистити Сервіси від незаконної та нечесної діяльності; - проаналізувати як Сервіси використовуються їх аудиторією та за допомогою цих даних покращити та розвинути Сервіси, та зробити їх більш зручними для їх аудиторії. Повідомлення про нормативно-правову базу для обробки відповідно до GDPR: стаття 6(1)(f) GDPR – обробка є необхідною для цілей законних інтересів Компанії або третьої сторони. Законні інтереси Компанії складають адміністрування, захист та подальше покращення та розвиток наших Сервісів. 2. Надати Вам доступ до Сервісів. Ми використовуємо дані, що збираються автоматично для того, щоб: - надати Вам доступ до Сервісів; - налаштувати Сервіси для пристрою, який Ви використовуєте для доступу до Сервісів; - надати Вам повний функціонал Сервісів. Повідомлення про нормативно-правову базу для обробки відповідно до GDPR: стаття 6(1)(f) GDPR – обробка є необхідною для цілей законних інтересів Компанії або третьої сторони. Законі інтереси Компанії складаються у наданні Сервісів їх відвідувачам та користувачам. 3. Створити Ваш обліковий запис та надати Вам доступ до особистого кабінету. Ми використовуємо контактні дані, дані відвідувача та дані, що надаються добровільно для того, щоб створити Ваш обліковий запис та надати Вам функціонал, який буде відкрито, коли Ви створите обліковий запис. Повідомлення про нормативно-правову базу для обробки відповідно до GDPR: стаття 6(1)(a) GDPR - Ваша згода. 4. Опрацювання Вашої заявки. Ми використовуємо Ваші контактні дані для наступних цілей: - опрацювання Вашої заявки відвідувача. Повідомлення про нормативно-правову базу для обробки відповідно до GDPR: стаття 6(1)(b) GDPR – обробка є необхідною для виконання договору, стороною якого є Ви, або для вжиття дій на Ваш запит до укладення договору. Без Ваших контактних даних ми не змогли б опрацювати Вашу заявку відвідувача. 5. Надати Вам доступ до Конференції. Ми використовуємо Ваші контактні данні та дані відвідувача для наступних цілей: - надати Вам бейдж відвідувача Конференції; - надати Вам доступ до Конференції. Це включає, без обмежень, додання Вашого ім'я до списку відвідувачів. Повідомлення про нормативно-правову базу для обробки відповідно до GDPR: стаття 6(1)(b) GDPR – обробка є необхідною для виконання договору, стороною якого є Ви, або для вжиття дій на Ваш запит до укладення договору. Без вказаних вище даних ми б не змогли надати Вам доступ до Конференції. 6. Зв'язатися за Вами. Ми можемо використовувати Ваші контактні дані для того, щоб зв'язатися з Вами, коли цього може вимагати ситуація. Ми можемо також використовувати Ваші контактні дані для того, щоб імплементувати Ваш запит суб`єкта даних. Повідомлення про нормативно-правову базу для обробки відповідно до GDPR: Якщо Ви робите запит як суб'єкт персональних даних: Стаття 6(1)(с) GDPR – обробка є необхідною для дотримання встановленого законом зобов’язання, яке поширюється на Компанію; Якщо ми використовуємо Ваші контактні дані у контексті Вашого відвідування Конференції – стаття 6(1)(b) GDPR – обробка є необхідною для виконання договору, стороною якого є Ви, або для вжиття дій на Ваш запит до укладення договору; Для інших випадків: стаття 6(1)(f) GDPR – обробка є необхідною для цілей законних інтересів Компанії або третьої сторони. 7. Організувати Конференцію. Ми використовуємо Ваші дані та комбінуємо їх з даними інших відвідувачів для наступних цілей: - для того, щоб дізнатись як багато осіб відвідає Конференцію; - для впровадження організаційних заходів, які необхідно у контексті організації Конференції. Повідомлення про нормативно-правову базу для обробки відповідно до GDPR: стаття 6(1)(f) GDPR – обробка є необхідною для цілей законних інтересів Компанії або третьої сторони. Законними інтересами Компанії є організація Конференції, що передбачає обробку даних відвідувачів Конференції. 8. Дотримання чинного законодавства. Ми можемо використовувати Ваші дані для дотримання юридичного зобов’язання, яке поширюється на Компанію. Повідомлення про нормативно-правову базу для обробки відповідно до GDPR: Стаття 6(1)(с) GDPR – обробка є необхідною для дотримання встановленого законом зобов’язання, яке поширюється на Компанію. 9. Опрацювати Ваші платежі. Ми використовуємо Ваші дані платежу для опрацювання Ваших платежів на Сервісах. Повідомлення про нормативно-правову базу для обробки відповідно до GDPR: стаття 6(1)(b) GDPR – обробка є необхідною для виконання договору, стороною якого є Ви, або для вжиття дій на Ваш запит до укладення договору. Без Ваших даних платежу ми були б не спроможні опрацювати Ваші платежі. 10. Надіслати Вам Розсилку Компанії. Ми можемо використовувати Ваші контактні дані для того, щоб надсилати Вам Розсилку про нові продукти та сервіси Компанії та Компанію загалом. Ви завжди можете відписатися від Розсилки, надіславши нам повідомлення про відкликання Вашої згоди на отримання Розсилки або шляхом кліку на клавішу "відписатись" в інтерфейсі повідомлення Розсилки. Повідомлення про нормативно-правову базу для обробки відповідно до GDPR: стаття 6(1)(a) GDPR – Ваша згода. Одержувачі Ваших даних. 1. Співробітники Компанії, її підрядники та афілійовані особи. В організації Конференції бере участь значна кількість фізичних та юридичних осіб і наші Сервіси керується великою кількість осіб, які можуть перебувати в різних договірних відносинах з Компанією. Таким чином, Ваші дані можуть бути надані їм. Зауважте, що ці передачі даних захищені відповідними правовими інструментами, які зобов’язують цих одержувачів обробляти Ваші дані відповідно до цієї Політики та забезпечують нерозголошення Ваших даних третім особам окрім випадків, якщо це розкриття передбачено законом. 2. Інші особи, які мають активний обліковий запис на Сервісах. Якщо Ви створили обліковий запис на Сервісах і зробили його "загальнодоступним", Ваші дані будуть доступними для інших активних користувачів наших Сервісів (інших осіб, які мають обліковий запис на Сервісах). 3. Державні органи України за їх законним запитом. Ми можемо розкрити Ваші дані органам державної влади України (до яких належать, без обмежень, поліція, суд(и) та урядові фінансові організації), якщо закон України передбачає це розкриття. 4. Хост-провайдер, який володіє сервером, який робить Сервіси доступними. Сервіси розміщуються на Сервері, яким належить і управляється третьою стороною. Таким чином, Ваші дані будуть надані цьому одержувачу. Однак Ваші набори даних розміщуватимуться на сторонньому сервері у зашифрованому вигляді, що унеможливлює розшифрування Ваших даних без ключів дешифрування. Ці ключі дешифрування перебувають в одноосібному володінні Компанії. 5. Google LLC. Компанія використовує служби Google, надані компанією Google LLC., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, які включають Google Analytics, Менеджер тегів Google, Google Firebase та Google reCAPTCHA. Якщо Ви хочете дізнатися як Google обробляє Ваші дані, будь ласка, зверніться до політики конфіденційності Google: https://policies.google.com/privacy. 6. Facebook Inc. Компанія використовує служби, надані компанією Facebook INC., 1603 Willow Road Menlo Park, CA 94025, які включають Facebook SDK та Facebook Pixel. Якщо Ви хочете дізнатися як Facebook обробляє Ваші дані, будь ласка, зверніться до політики конфіденційності Facebook: https://www.facebook.com/policy.php. 7. Платіжні системи, банки. Ваші платежі обробляються сторонніми платіжними системами або банками. Це означає, що Ваші дані можуть бути розкриті їм. Сертифікація Google LLC. та Facebook Inc. в рамках EU-U.S. Privacy Shield Framework. Google LLC. та Facebook Inc., сертифіковані в рамках EU-U.S. Privacy Shield Framework – ця мережа захищає основні права кожного в Європейському Союзі, чиї персональні дані пересилаються до Сполучених Штатів для комерційних цілей. Це дозволяє вільну передачу даних до компаній, які сертифіковані у США в рамках Privacy Shield. Для отримання більшої інформації про Privacy Shields, будь ласка, відвідайте веб-сайт Privacy Shield Міністерства торгівлі США за адресою: https://www.privacyshield.gov/welcome. Ви можете знайти інформацію про сертифікацію Google у рамках мереж EU-U.S. та Swiss-U.S. Privacy Shield за посиланням https://policies.google.com/privacy/frameworks?hl=en&gl=de та інформацію про сертифікацію Facebook у рамках мереж EU-U.S. та Swiss-U.S. Privacy Shield за посиланням https://www.facebook.com/about/privacyshield. Період зберігання персональних даних. 1. Для даних, що збираються автоматично, що належать відвідувачам Сервісів, які не мають облікового запису на Сервісах: протягом 26 місяців, починаючи з дати Вашого останнього відвідування Сервісів. 2. Для даних, що збираються автоматично, та даних, що надаються добровільно, даних відвідувачів та контактних даних осіб, які мають обліковий запис на Сервісах: стільки, скільки Ви маєте обліковий запис на Сервісах плюс три роки, починаючи з дати видалення Вашого облікового запису. 3. Для даних платежу: протягом трьох років, починаючи з дня останнього платежу. 4. Для відвідувачів Конференції, які не мають облікового запису на Сервісах: протягом трьох років з дати Вашого останнього відвідування Конференції. Обробка даних дітей. Сервіси не призначені для осіб, які не досягли 14 (чотирнадцяти) років, і Компанія не дозволяє особам, які не досягли 14 років, відвідувати Конференцію. Таким чином, ми свідомо не обробляємо дані осіб, які не досягли 14 років. Якщо Ви є батьком або законним опікуном і виявили, що Ваша дитина надала нам його або її персональні дані, будь ласка, зв'яжіться з нами, і ми застосуємо відповідні міри. Повідомлення для резидентів Європейського Союзу. Наша Компанія заснована в Україні, де законодавство про обробку персональних даних відрізняється від законодавства про персональні дані, яке діє в Європейському Союзі. На жаль, Україна не підпадає під рішення про відповідність Європейської Комісії в рамках обробки персональних даних. Використовуючи наші Сервіси та надаючи нам будь-які персональні дані, Ви повністю погоджуєтесь на обробку Ваших персональних даних на території України та відповідно до законодавства України. Ваші права (для жителів України та країн, які не є членами ЄС). Як суб'єкт даних, Ви маєте права суб'єкта даних, надані Вам чинним законодавством. Якщо Ви хочете застосувати будь-яке з прав, будь ласка, зв’яжіться з нами за адресою місцезнаходження або електронною поштою: info@levelupukraine.com.ua. Ми реалізуємо Ваш запит протягом 1 (одного) місяця, починаючи з дати Вашого запиту. Ці права такі: - Ви маєте право знати про джерела збирання, місцезнаходження Ваших персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом; - Ви маєте право на отримання інформації про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються Ваші персональні дані; - Ви маєте право на доступ до Ваших персональних даних; - Ви маєте право на отримання відповіді про те, чи обробляються Ваші персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом; - Ви маєте право пред’являти вмотивовану вимогу Компанії із запереченням проти обробки Ваших персональних даних; - Ви маєте право пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення Ваших персональних даних Компанією, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними; - Ви маєте право на захист Ваших персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять Вашу честь, гідність та ділову репутацію як фізичної особи; - Ви маєте право звертатися із скаргами на обробку Ваших персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду; - Ви маєте право застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних; - Ви маєте право вносити застереження стосовно обмеження права на обробку Ваших персональних даних під час надання згоди; - Ви маєте право відкликати згоду на обробку Ваших персональних даних; - Ви маєте право знати механізм автоматичної обробки Ваших персональних даних; - Ви маєте право на захист від автоматизованого рішення, яке має для Вас правові наслідки. Ваші права (для резидентів Європейського Союзу). Відповідно до GDPR, у Вас є ряд прав, які Ви можете реалізувати, звернувшись на нашу адресу електронної пошти info@levelupukraine.com.ua або надіславши запит на нашу адресу місцезнаходження. Ми реалізуємо Ваш запит протягом 1 (одного) місяця, починаючи з дати Вашого запиту (або, у випадку затримки, Ви будете проінформовані про причину затримки). Ці права такі: 1. Право на відкликання згоди. Якщо Ви надавали згоду на обробку Ваших даних відповідно до статті 6(1)(a) GDPR, Ви маєте право відкликати цю згоду у будь-який момент. Зауважте, що відкликання обробки не впливає на законність обробки, що ґрунтувалася на згоді до її відкликання. 2. Право на доступ. Ви маєте право на отримання від нас підтвердження факту обробки Ваших персональних даних нами. Кажучи простою мовою, Ви маєте право запитати нас чи обробляємо ми Ваші персональні дані. Якщо ми дійсно обробляємо Ваші персональні дані, Ви також маєте право на отримання копії Ваших персональних даних, які знаходяться у володінні Компанії. 3. Право на виправлення. Ви маєте право на отримання від нас без будь-якої необґрунтованої затримки виправлення Ваших неточних персональних даних. Кажучи простою мовою, Ви маєте право на виправлення неточних або більше не релевантних даних щодо Вас. Якщо Ваші дані є неповними, Ви маєте право на виправлення цих даних шляхом надання додаткової заяви. 4. Право на стирання ("право бути забутим"). Ви маєте право на видалення Ваших персональних даних у разі настання хоча б однієї з наступних обставин: - немає більше потреби в персональних даних для цілей, для яких їх було зібрано чи іншим чином опрацьовано; - Вами було відізвано згоду на обробку Ваших персональних даних; - Ви заперечуєте проти обробки відповідно до Вашого права на заперечення щодо обробки та немає жодних першочергових законних підстав для обробки або Ви висунули заперечення щодо обробки Ваших персональних даних для цілей прямого маркетингу; - персональні дані було опрацьовано незаконно; - персональні дані необхідно стерти відповідно до дотримання встановленого законом зобов'язання, яке поширюється на нас. Зауважте, що право на стирання не застосовується, якщо застосовується наступне: - Ваші персональні дані повинні зберігатися нами відповідно до дотримання встановленого законом зобов'язання, яке поширюється на нас; - ми зберігаємо Ваші дані для формування, здійснення або захисту правових претензій; - у інших випадках, передбаченим чинним законодавством. 5. Право на заперечення щодо обробки. Ви маєте право заперечувати на підставах, що пов’язані з Вашою конкретною ситуацією, в будь-який час проти обробки Ваших персональних даних, яка здійснюється на підставі такої нормативно-правової бази: стаття 6(1)(f) GDPR (обробка є необхідною для цілей законних інтересів Компанії або третьої сторони) та статті 6(1)(е) GDPR (обробка є необхідною для виконання завдання в суспільних інтересах або здійснення офіційних повноважень, покладених на Компанію). У випадку обробки персональних даних для цілей прямого маркетингу Ви маєте право на заперечення проти такої обробки персональних даних. 6. Право на обмеження обробки. Ви маєте право на обмеження обробки. Це означає, що Ваші дані будуть тимчасово переміщені до іншої системи обробки (простою мовою, вони будуть "заморожені" протягом періоду обмеження). Право на обмеження обробки поширюється у разі настання таких обставин: - точність персональних даних оскаржено Вами. У цьому випадку, обмеження буде застосовано на період, який надасть нам можливість перевірити точність персональних даних; - обробка є незаконною та Ви виступаєте проти стирання (відповідно до Вашого права на стирання) і натомість надсилаєте запит на обмеження обробки; - нам більше не потрібні Ваші персональні дані для цілей обробки, але їх вимагаєте Ви для формування, здійснення або захисту правових претензій; - Ви заперечуєте проти обробки відповідно до Вашого права на заперечення в очікуванні перевірки щодо того, чи переважають законні підстави Компанії над Вашими законними інтересами. 7. Право на мобільність даних. Ви маєте право на отримання Ваших персональних даних, які Ви надали нам у структурованому, загальноприйнятому форматі, що легко зчитується машиною, та маєте право на передавання таких даних іншому контролеру (компанії, організації). Це право стосується Ваших персональних даних, які: - були зібрані відповідно до договору відповідно до статті 6(1)(b) GDPR та відповідно до Вашої згоди відповідно до статті 6(1)(а) GDPR; - були зібрані за допомогою засобів автоматизації. Зауважте, що: - Ваші права можуть бути обмежені чинним законодавством. У цьому випадку Ви будете проінформовані про нормативно-правову базу щодо обмеження; - ми можемо запросити додаткове підтвердження Вашої особи перед реалізацією будь-якого права, зазначеного в цьому документі. Право подати скаргу до наглядового органу. Якщо Ви вважаєте, що Ваші права як суб'єкта даних відповідно до чинного законодавства про захист персональних даних порушено, Ви можете подати скаргу до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. Веб-сайт Уповноваженого http://www.ombudsman.gov.ua/. Посилання третіх сторін. Сервіси можуть містити посилання або гіперпосилання на веб-сайти, сервіси або ресурси, які керуються третіми сторонами (далі "сервіси третіх сторін"). Ці сервіси третіх сторін не контролюються або керуються Компанією та Ви відвідуєте ці сервіси третіх сторін на свій ризик. Ми не несемо відповідальності за будь-який результат Вашого візиту до цих сервісів третіх сторін або за надання Вами будь-яких персональних даних останнім. Ми настійно рекомендуємо Вам відвідати "Політику конфіденційності / Повідомлення про конфіденційність" або "Політику даних" або інший документ "конфіденційності" на цих сервісах третіх сторін перед їх використанням або наданням будь-яких персональних даних останнім. Зміни до цієї Політики. Ми можемо змінювати, вносити поправки, виправляти чи модифікувати цю Політику. У разі змін, ми опублікуємо нову версію Політики на Веб-сайті. Якщо нова версія Політики встановлює нові умови обробки даних та ми маємо Ваші контактні дані, ми надішлемо Вам повідомлення електронною поштою про зміни. Мова, яка регулює документ. Ця Політика доступна на трьох мовах: англійська, російська та українська. У випадку невіподвідностей, версія на українській мові має переважну силу. Повідомлення про Реп'яшки (Сookies). Веб-сайт використовує cookies (реп'яшки). Реп'яшок – це невеликий текстовий файл, який Веб-сайт зберігає на Вашому комп'ютері або електронному пристрої, коли Ви відвідуєте Веб-сайт. Потім реп'яшки надсилаються назад на початковий веб-сайт при кожному наступному відвідуванні або на інший веб-сайт, який розпізнає цей реп'яшок, щоб створити запис про активність користувача в Інтернеті. Реп'яшки на цьому Веб-сайті можуть доставлятися в контексті першої сторони (встановленої нашим Веб-сайтом) або третьої сторони (встановленої іншим веб-сайтом). Реп'яшки допомагають нам покращити Ваш досвід використання Веб-сайту. Вони також допомагають нам зрозуміти як люди використовують наш Веб-сайт, наприклад, які сторінки найпопулярніші, щоб ми могли краще обслуговувати користувачів та відвідувачів Веб-сайту. Реп'яшки, які використовуються Веб-сайтом.

Ім'я реп'яшка Використовується Термін дії Ціль використання
_ga
_gat_gtag_UA_156881394_1
_gid
Веб-сайт
2 роки
2 години
1 день
Ці реп'яшки Google Analytics використовуються для збору інформації про те як відвідувачі використовують Веб-сайт. Ми використовуємо цю інформацію, щоб покращити та удосконалити наш Веб-сайт.
csrftoken Веб-сайт 1 рік Міжсайтова підробка запиту (CSRF) - це атака, яка змушує користувача виконувати небажані дії на веб-сайті (наприклад, Ваші дані можуть бути викрадені та використані для виконання дій). Цей реп'яшок необхідний для захисту користувачів від атак CSRF та дозволяє нам маскувати Ваші дані.
_fbp
fr
datr
sb
wd
Facebook.
3 місяці
90 днів
2 роки
2 роки
1 тиждень
Використовується Facebook для визначення браузера для надання реклами й аналітики веб-сайтів.
Основний рекламний реп`яшок Facebook, що використовується для доставки, вимірювання й покращення релевантності рекламних оголошень.
Використовується Facebook для ідентифікації браузера з метою безпеки та цілісності Веб-сайту, зокрема для відновлення облікового запису й виявлення облікових записів, які могли зламати.
Використовується Facebook для ідентифікації браузера із метою автентифікації під час входу. Також використовується для покращення рекомендацій про додавання друзів
Використовується Facebook та забезпечує оптимальну взаємодію користувача з екраном.
GPS
IDE
VISITOR_INFO1_LIVE
YSC
Youtube.com
1 день
1 рік
179 днів
Сесійний
Реєструє унікальний ідентифікатор на мобільних пристроях для відстеження на основі географічного розташування GPS.
Використовується Google DoubleClick для реєстрації та звітування про дії користувача веб-сайту після перегляду або натискання однієї з рекламних оголошень рекламодавця з метою вимірювання ефективності оголошення та надання цільових оголошень користувачеві.
Намагається оцінити пропускну здатність користувачів на сторінках із інтегрованими відео YouTube.
Реєструє унікальний ідентифікатор, щоб вести статистику того, яке відео з YouTube бачив користувач.
1P_JAR
NID
Google.
1 місяць
6 місяців
Ці реп'ячки встановлюються за допомогою вбудованих YouTube-відео. Вони реєструють анонімні статистичні дані, наприклад, скільки разів відображається відео та які параметри використовуються для відтворення.
Реп'ячок NID містить унікальний ідентифікатор, який Google використовує, щоб запам’ятовувати Ваші налаштування й іншу інформацію, як-от вибрану мову (напр., англійську), кількість результатів пошуку, які мають відображатися на сторінці (напр., 10 або 20), і налаштування фільтра Безпечного пошуку Google.